Menu

Betreft bijgestuurde maatregelen van de nationale veiligheidsraad inzake de bestrijding van het coronavirus genomen op 28/03/2020.

Wij zijn fysiek gesloten maar blijven bereikbaar.

Je kan nog steeds je lenzen en/of producten laten opsturen.

Bestellingen worden telefonisch of via e-mail of via jouw account bij ons verwerkt.

Tel 011225115      info@contactlenzenjeuris.be     www.contactlenzenjeuris.be/my-account/

Afhalingen worden niet toegestaan zodat mensen zich niet actief moeten verplaatsen. Hierdoor werken we mee aan de richtlijnen die van kracht zijn. Verzenden is momenteel het beste alternatief.

Uitstel periodieke consultaties, metingen en contactlensaanpassingen.
Consultaties zijn uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We kunnen ze verschuiven naar een ander tijdstip of naar de volgende periode van 6 maanden. Wij zullen de cliënten met komende consultaties persoonlijk telefonisch hiervan op de hoogte brengen in de komende week/weken.

Kom regelmatig terug kijken op onze site, de corona richtlijnen wijzigen regelmatig.  Hou het gezond en verzorg jullie!

 

Niet meer tevreden over je huidige contactlenzen?

Opvolging en upgraden van je lenzen

Wanneer je meer dan 80% van de tijd lenzen draagt is een degelijke oog- en lenscontrole om de 6 maanden aangewezen. Dit neemt een 15- tot 20tal minuten in beslag. Deze regelmatige check-up is niet alleen nodig om de evolutie van je gezichtsscherpte te bepalen maar ook om eventuele veranderingen op je oog vast te stellen. Minieme veranderingen kunnen voldoende zijn om je lenssysteem op te waarderen, naar recente normen en mogelijkheden… Een opwaardering die blijvend “lenscomfort” -naar de toekomst toe-, zal garanderen.

Wijzigingen in leef- of werkpatroon of andere factoren geven soms ook aanleiding tot wijziging in het soort lenzen. De contactlenzen worden dan best opnieuw op je ogen afgestemd. Omdat jouw ogen belangrijk zijn!

Contactlenzen kopen? Of wenst u een oogmeting voor contactlenzen of bril in Hasselt, Limburg?

Er zijn geen producten
  TOP