Menu

Betreft bijgestuurde maatregelen van de nationale veiligheidsraad inzake de bestrijding van het coronavirus genomen op 28/03/2020.

Wij zijn fysiek gesloten maar blijven bereikbaar.

Je kan nog steeds je lenzen en/of producten laten opsturen.

Bestellingen worden telefonisch of via e-mail of via jouw account bij ons verwerkt.

Tel 011225115      info@contactlenzenjeuris.be     www.contactlenzenjeuris.be/my-account/

Afhalingen worden niet toegestaan zodat mensen zich niet actief moeten verplaatsen. Hierdoor werken we mee aan de richtlijnen die van kracht zijn. Verzenden is momenteel het beste alternatief.

Uitstel periodieke consultaties, metingen en contactlensaanpassingen.
Consultaties zijn uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We kunnen ze verschuiven naar een ander tijdstip of naar de volgende periode van 6 maanden. Wij zullen de cliënten met komende consultaties persoonlijk telefonisch hiervan op de hoogte brengen in de komende week/weken.

Kom regelmatig terug kijken op onze site, de corona richtlijnen wijzigen regelmatig.  Hou het gezond en verzorg jullie!

 

Onze meetapparatuur

Investeren voor jouw ogen

Kennis, routine en digitale gegevensverwerking zorgen ervoor dat je ogen en contactlenzen steeds op elkaar afgestemd zijn. Optimale indeling van ruimte en instrumenten zorgen voor een vlotte persoonlijke zorg.

biomicroscoop met camera

Spleetlamp of biomicroscoop

De cornea en de passing van de contactlenzen kan perfect geëvalueerd worden met deze microscoop. Digitale beeldopslag maakt vergelijking op een later tijdstip mogelijk.

topograaf-topcon

Autorefractor & keratometer met topografiefunctie

Met de autorefractor voeren we een objectieve meting uit. Deze geeft bij benadering de correctiewaarde die nodig is. Dit is een leidraad voor de subjectieve correctiemeting met de phoropter.

foropter-cv3000

Phoropter

Deze computergestuurde phoropter van Topcon laat toe correctiemetingen vlot uit te voeren. Een traploze overgang tussen verschillende testen maakt de meting aangenamer voor de cliënt.

DSC_3752

Op deze kleurenkaart zien we een cornea map. De vorm van de cornea wordt geanalyseerd door de topograaf. De cornea wordt op duizenden punten gemeten en laat toe moeilijke aanpassingen vlotter af te werken. De gekoppelde software berekent de theoretische contactlens. Een hulp bij het aanpassen van contactlenzen, een noodzaak bij het aanpassen van vormvaste contactlenzen bij karatocunus* cliënten en bij het aanpassen van ‘de nachtlens’ (=vormvaste lens).

oogmeting unit 1

Contactlenzen kopen? Of wenst u een oogmeting voor contactlenzen of bril in Hasselt, Limburg?

Er zijn geen producten
  TOP