Menu

Contactlenzen online kopen bij Contactlenzen Jeuris in Hasselt regio Limburg

Bij Contactlenzen Jeuris kan je zowel online contactlenzen kopen in onze eigen webshop als in onze winkel te Hasselt, centraal gelegen in Limburg. We hebben een grote voorraad lenzen aan de beste prijs/kwaliteit.

Lenzen online kopen met oogmeting* of controle van je ogen in functie van contactlenzen

(Online) lenzen kopen zonder controle is niet goed voor je ogen. Om op lange termijn comfortabel en gezond lenzen te dragen is het noodzakelijk dat je ogen gecontroleerd worden in functie van de lenzen die je draagt.
Wij voeren de oogmeting* voor contactlenzen periodiek uit voor ons vast cliënteel in onze praktijk te Hasselt, centraal in Limburg. Alvorens over te gaan tot een nieuwe aankoop is het dus raadzaam om een afspraak te maken bij Contactlenzen Jeuris te Hasselt. Door onze persoonlijke service moet je rekenen op een wachttijd van 2 tot 3 weken.

Waarom contactlenzen kopen bij Jeuris in Hasselt

 • Snelle levering
 • Groot assortiment, grote voorraad
 • Vlot bereikbaar in Hasselt, nabij grote parkings
 • Afhalen bij ons of leveren thuis of in een afhaalpunt
 • Unieke nazorg van je contactlenzen (‘de voorzorg’ is even belangrijk ☺)

Dringend vervanglenzen nodig?

Een depannage met tijdelijke lenzen kan dikwijls zelfs de dag van bestelling. Zoek je specifieke lenzen zoals bijvoorbeeld multifocale lenzen of lenzen voor correctie van astigmatisme, dan kunnen we je vaak helpen binnen 1 tot 3 werkdagen. Lenzen op maat kennen een wat langere levertijd maar dit wist je reeds, ze worden immers speciaal voor jou gemaakt.

Eén persoon op drie heeft contactlenzen voor astigmatisme nodig. 
Deze zijn specifiek omdat er per type/merk ongeveer 2500 mogelijkheden zijn. Wij hebben alle merken in ons gamma waardoor we al snel 15 types van deze soort kunnen aanbieden. Een rekensommetje zegt ons dan dat er 37500 lenzen voor astigmatisme zijn. Een utopie om deze allemaal in voorraad te hebben. Daarom doen onze fabrikanten er alles aan om deze contactlenzen de volgende nacht of dag bij Contactlenzen Jeuris in Hasselt te bezorgen.

Niettemin hebben wij een selectie van deze lenzen op voorraad in Hasselt die ervoor zorgt dat we 75% uit deze groep kunnen depanneren, moest 1 tot 3 dagen te lang wachten zijn ☺.

 • Sferische lenzen
  Altijd leverbaar in depannage, dikwijls ook je eigen merk, of 1-3 werkdagen
 • Torische lenzen of lenzen voor astigmatisme
  2 kansen op 3 depannage mogelijk, uw recept in 1-3 werkdagen
 • Multifocale lenzen
  3 kansen op 4 depannage mogelijk, uw recept in 1-3 werkdagen

Online lenzen kopen met oogcontrole* in Hasselt, regio Limburg?

Vraag nu een afspraak voor een contactlens gerelateerde oogcontrole

*oogcontrole in functie van het dragen van contactlenzen.
Opgelet, een volledig oogonderzoek wordt niet door ons uitgevoerd, dit is de taak van de oogarts.
Enkel oogartsen mogen/kunnen alle aspecten van de ogen beoordelen (pathologie, intern onderzoek van de ogen, oogziektes, ooginfecties,…), daarbij een gepaste diagnose stellen en behandelen met medicatie of operatief ingrijpen.

  TOP