Menu

Betreft bijgestuurde maatregelen van de nationale veiligheidsraad inzake de bestrijding van het coronavirus genomen op 28/03/2020.

Wij zijn fysiek gesloten maar blijven bereikbaar.

Je kan nog steeds je lenzen en/of producten laten opsturen.

Bestellingen worden telefonisch of via e-mail of via jouw account bij ons verwerkt.

Tel 011225115      info@contactlenzenjeuris.be     www.contactlenzenjeuris.be/my-account/

Afhalingen worden niet toegestaan zodat mensen zich niet actief moeten verplaatsen. Hierdoor werken we mee aan de richtlijnen die van kracht zijn. Verzenden is momenteel het beste alternatief.

Uitstel periodieke consultaties, metingen en contactlensaanpassingen.
Consultaties zijn uitgesteld tot een nader te bepalen datum. We kunnen ze verschuiven naar een ander tijdstip of naar de volgende periode van 6 maanden. Wij zullen de cliënten met komende consultaties persoonlijk telefonisch hiervan op de hoogte brengen in de komende week/weken.

Kom regelmatig terug kijken op onze site, de corona richtlijnen wijzigen regelmatig.  Hou het gezond en verzorg jullie!

 

Wie zijn wij?

Bij onze start kozen we bewust voor een specialisatie in contactlenzen. Deze keuze was omstreden. Voor het jaar 2000 droeg slechts 5% van de Belgische bevolking contactlenzen.

Lenzen werden miskend en ondergewaardeerd. Onterecht echter, in de loop van de jaren toonden we aan dat de contactlens een volwaardig correctiemiddel is. Velen hebben ondertussen ervaren dat comfortabel en gezond lenzen dragen voor lange tijd mogelijk is. Een degelijke aanpassing, opvolging en instructie zijn de basissleutels tot succesvol lenzen dragen.

Permanente opleiding, nascholing, jarenlange ervaring, constante innovatie, dagelijkse routine,… zijn elementen die ervoor zorgen dat deze 3 sleutels bij ons ten volle tot hun recht komen.
Vandaag draagt 10% van de Belgen contactlenzen.

Contactlenzen Jeuris, de eerste speciaalzaak voor contactlenzen in Limburg.

Contactlenzen kopen? Of wenst u een oogmeting voor contactlenzen of bril in Hasselt, Limburg?

Er zijn geen producten
  TOP