Menu

Nieuws

Air Optix Colors

Air Optix Colors is de kleurlens met de hoogste zuurstofdoorlaatbaarheid. Ze biedt een buitengewoon comfort gedurende de dag dankzij de unieke plasma oppervlaktechnologie. Deze technologie creëert een glad oppervlak dat zorgt voor een goede bevochtiging van het lensoppervlak en biedt weerstand tegen vuil en make-up.

De mooiste kleuren van het kleurengamma van Freshlook Colors (gekend van 3-in-1 color technologie) zijn dus vanaf nu beschikbaar in het silicone materiaal van Air Optix.

3 in 1 kleurtechnologie Air Optix

De Air Optix Colors contactlenzen bestaan in 9 mooie kleuren die midden in de lens gekapseld zitten. Een leuke aanvulling op het gamma voor diegene die af en toe eens een subtiel of gedurfd kleuraccentje willen leggen op de ogen. Ideaal voor de lente, zomer, vakantie,…

Verkrijgbaar op sterkte van 0.00 tot -8.00 en van +0.25 tot +6.00.

 

Enkele tips voor een goede kleurkeuze:

Je ogen hebben een lichte tint: dit wil zeggen grijs-, groen-, of blauwachtig (of lichtbruin) zijn, dan kan je deze kleur versterken door in dezelfde tint een subtiele kleurlens te kiezen. Maar je kan hiermee ook een subtiele kleurwijziging bereiken.

Wil je meer gedurfd gaan dan kies je voor ‘Opvallende kleuren’.

Bijvoorbeeld:

– grijze ogen blauw maken door Air Optix Colors BLUE te kiezen.

– groene ogen blauw maken door Air Optix Colors BLEU te kiezen.

– blauwe ogen blauwer maken door Air Optix Colors BLUE te kiezen.

– grijze of blauwe ogen felblauw maken door Air Optix Colors BRILLIANT BLUE uit het opvallende kleurpallet te kiezen…

 

Je ogen hebben een donkere tint: met donkerbruine ogen is het moeilijker om met het ‘subtiele’ kleurpallet te werken. Als je eigen oogkleur donker is dan kan je best enkel een keuze maken uit de ‘opvallende’ reeks.

bvb. Lichtbruin kan dan bekomen worden door of HONEY uit de ‘opvallende’ reeks of blauw door BRILLIANT BLUE* uit de ‘opvallende’ reeks te kiezen.  

Het eindresultaat is verschillend bij ieder persoon. Op een lichte oogkleur zal de kleurlens een lichter effect hebben. Terwijl diezelfde kleurlens op een donker oog een donkerder resultaat zal teweegbrengen. (vb: van donkerbruin naar donkerblauw met de BRILLIANT BLUE)

KLIK HIER EN TEST!

 

Air Optix Colors assortiment

Deel dit bericht!

About the Author : Luc


0 Comment

Related post

  TOP